ASTRO File Manager with Clouds

ASTRO File Manager with Clouds

Handige bestandsbeheerder voor Android telefoons

VOOR

  • Back-ups maken op geheugenkaart
  • Opent ZIP-bestanden
  • Snel navigeren door mappen

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

Astro File Manager is een gratis bestandsbeheerder voor het Android besturingssysteem. Organiseer je documenten, beheer je mappen en maak back-ups met de handige software, die veel in huis heeft.

Astro File Manager bedien je met een serie knoppen aan de bovenkant van het scherm. Hiervandaan is het navigeren naar mappen, het aanpassen van titels of het zoeken naar bestanden mogelijk. Mappen bekijk je met de bijbehorende titel of met pictogrammetjes. Het geheel doet een beetje denken aan navigeren in Windows en werkt erg intuïtief.

Naast navigeren in mappen en bestanden, opent Astro File Manager moeiteloos ingepakte bestanden (in ZIP-formaat). Ook heeft de software een prima applicatiebeheerder aan boord, waar je snel geïnstalleerde programma's bekijkt en zelfs verwijdert. Programma's opslaan op je SD-kaartje behoort tevens tot de mogelijkheden.

Of je nu bestanden en mappen wilt hernoemen, verplaatsen of gewoon overzichtelijk wilt maken, Astro File Manager is hét programma. De heldere interface, gemakkelijke bediening en krachtige functies van de software maken het een must voor iedereen die graag wat meer controle uitvoert over zijn bestanden.

Meeste downloads Utilities & Tools voor android

Meer
ASTRO File Manager with Clouds

Download

ASTRO File Manager with Clouds

Beoordelingen about ASTRO File Manager with Clouds